unnamed (2)1. Asigura-te ca viitorul tau sot/sotie este perechea potrivita
Din experienta va spun ca organizarea unui eveniment de o asa amploare aduce cu sine mult stres, neliniste si reprosuri. Trebuie sa fiti pregatiti pentru asta! Nu putine au fost cazurile in care mi s-au anulat evenimente la cererea beneficiarului tocmai din cauza faptului ca perechea „si-a dat arama pe fata” si s-au vazut nevoiti sa puna capat relatiei.
Nu lasati parintii sa se ocupe mai mult decat este necesar de evenimentul vostru. Parintii trebuie consultati insa deciziile finale sunt ale voastre. Un alt motiv pentru care s-au anulat evenimente a fost tocmai faptul ca socrii s-au „ocupat” prea mult de organizare si astfel au intervenit rupturi intre oameni care credeau ca se cunosc foarte bine.

2. Intocmeste o lista corecta de invitati

Este un punct foarte important in organizarea nuntii voastre! In functie de numarul invitatilor veti sti ce sala sa alegeti pentru marele eveniment. Asigurati-va ca pe aceasta lista sunt trecute doar persoanele cu care voi, organizatorii, va intersectati periodic. Nu invitati la nunta persoane, prieteni, cunostinte, rude cu care nu v-ati vazut de foarte multa vreme; riscati sa va confirme in prima instanta ca mai apoi sa se sustraga elegant de la eveniment.

3. Alege-ti o sala care sa se raporteze ca si dimensiuni aproape perfect la numarul de invitati

Sigur, aici, multi vor spune ca atata timp cat spatiul e mai mare nu e o problema pentru ca va fi loc de dans! SURPRIZA!!! Este loc de dans dar nu va fi atmosfera pe care o visati. Tocmai de aceea este important sa va ganditi foarte bine pe cine invitati la nunta. Multi dintre voi isi doresc o sala mare, fara stalpi, pentru ca atmosfera sa fie una de bal vienez. Va ofer un pont: salile mari, in proportie de 90%, au parte de cea mai proasta acustica! Atata timp cat nu este o acustica buna si muzica va rasuna ca in pestera atmosfera va lasa din nou de dorit.

4. Alege-ti un fotograf si un videograf

De aici lucrurile se complica un pic. Este foarte important ca acesti doi (sau mai multi) oameni sa fie pe placul inimii tale, sa va intelegeti din priviri inca de la primele intalniri. Spun asta pentru ca in timpul noptii marelui vostru eveniment sa nu fiti nevoiti sa ii cautati pentru a va filma sau a va fotografia un moment important al serii. S-ar putea sa nu ii gasiti, momentul sa treaca si sa fie pierdut pentru totdeauna – timpul este ireversibil! Ei va imortalizeaza amintirile nuntii voastre, deci sunt la fel de importanti ca muzica si ca mirii.

5. Alege-ti formatia de nunta

La acest capitol au curs rauri si rauri de cerneala si s-au scris multe articole. Fiecare formatie de nunta va incerca sa-si puna intr-o lumina favorabila atuurile. DA, formatia este intr-adevar un pion important in angrenajul petrecerii, insa nu orice formatie! Unii vor spune ca importanta este experienta, altii vor spune ca tineretea, altii vor spune ca repertoriul, altii vor spune ca talentul, si discutia si exemplele vor putea continua la nesfarsit! Cum sa va alegeti formatia? Dupa pret! DA, pretul face diferenta! „O vorba romaneasca spune ca suntem prea saraci sa ne imbracam ieftin” – are relevanta si in pretul formatiilor de nunta. Veti alege o formatie ieftina si veti risca sa fiti nemultumiti total de prestatia lor. Cum spuneam mai sus, timpul este ireversibil. Evenimentul trece iar voi ramaneti cu povara grea a esecului in alegerea formatiei de nunta pe care ati avut-o la evenimentul vostru. O formatie de nunta ceva mai scumpa va garantez ca are si experienta(experienta creste odata cu timpul, pretul creste pe masura ce trec anii) si repertoriu, si talent, si imagine si nu in ultimul rand tinerete, emanata de placerea de a canta si de a se simti bine la un eveniment la care sunt remunerati pe masura! Asadar, dragilor, ganditi-va ca 500€ fac cateodata diferenta dintre un eveniment spectaculos si unul sortit esecului! Cati dintre voi ar da 500€ in plus sa stie ca evenimentul lor este pe maini bune?

Andrei Balan & Orchestra este alaturi de tine pentru a crea evenimente de vis si pentru a da viata sentimentelor tale!

Muzica de nunta, metoda de cunoastere a oamenilor

Muzica de nunta si atmosfera evenimentului

Muzica pentru nunti si muzica pentru muzica

Ce formație se potrivește la nunta ta?

Despre comunicarea cu formatia de nunta

Care este muzica de nunta ce prinde la toata lumea?