Mereu am crezut ca muzica uneste oamenii, le face sufletele sa tresalte de fericire si creaza amintiri placute ce ne vor insenina anii ce urmeaza. Cu ajutorul instrumentelor, muzica va capata semnificatii nebanuite, va crea noi sentimente si va celebra emotiile pe care le aratam. De-a lungul timpului am avut norocul de a colabora cu oameni frumosi, ce apreciaza muzica si o considera o arta de care toti ne putem bucura. N-as fi creat amintirile pe care le am si n-as fi celebrat povestile de dragoste cu atata patima daca nu as fi avut alaturi de mine o echipa minunata, ce creaza momente perfecte pentru fiecare dintre voi cu ajutorul unei formatii de nunta din Iasi.

Andrei Balan & Orchestra a luat viata in timp, pornind de la un vis din copilarie. Visam sa bucur momentele de iubire ale oamenilor, sa cant despre ele,  sa fac din nunti o frumoasa amintire ce va dainui pe veci impreuna cu o formatie de nunta din Iasi.  Impreuna cu dragii mei colegi, am ajuns la formula actuala, de care ma bucur zilnic. Creatiile noastre, dar si clasicele melodii pe care le cantam transpun in cuvinte sentimente cu care oamenii rezoneaza.

Ionut, maestrul nostru ce face vioara sa cante si sufletele sa tresalte, creaza din fiecare melodie o amintire pe care nu o vei uita. Marian creaza din sunetele tambalului un armonios acord cu emotiile invitatilor. Chitara si talentul lui Misu completeaza fiecare melodie de dragoste cu note ce poarta iubirea in gandurile tale. Tomy, cu talentul sau, da viata clapelor si creaza sunete armonioase ce se imbina placut cu celeltalte instrumente. Seby va crea momente speciale cu ajutorul saxofonului, iar percutia pe care Marian o conduce va completa sunetele si va crea melodii pe care toti le vor aclama.

Multumita echipei mele, am ajuns sa va bucuram si sa dam viata sentimentelor voastre, iar asta ne bucura enorm! Fiecare sunet devine un armonios cantec ce se impleteste cu povestea voastra de dragoste si creaza pentru fiecare invitat cate o amintire ce va ramane intiparita in minte pentru mult timp. Cu Andrei Balan & Orchestra evenimentele tale vor prinde viata si vor deveni amintiri frumoase ce va vor incorona anii de iubire!

Muzica de nunta, metoda de cunoastere a oamenilor

Muzica de nunta si atmosfera evenimentului

Muzica pentru nunti si muzica pentru muzica

Ce formație se potrivește la nunta ta?

Despre comunicarea cu formatia de nunta

Care este muzica de nunta ce prinde la toata lumea?