photo1articolFiecare moment din viata noastra cladeste fericirea la care aspiram dintotdeauna, caci acesta este un mod de viata si nu o destinatie. Este suma tuturor momentelor de bucurie si implinire sufleteasca, a intalnirilor cu cei dragi si a evenimentelor importante.

 

Celebrarea acestor momente nu poate fi deplina fara un fond sonor care sa ii ofere stralucire, culoare si unicitate. Primul eveniment cu o puternica incarcatura emotionala si spirituala este nunta, o zi plina de emotie atat pentru mire, cat si pentru mireasa. Dincolo de toate elementele care dau forma evenimentului, nunta marcheaza inceputul unei frumoase calatorii in doi, a unui drum presarat cu bucurii si incercari. Acesta este momentul in care va coplesesc pentru  prima data emotiile, cand va simtiti impliniti, cand va lasati inima sa zboare nestingherita pe aripile fericirii. Nasii, familia si prietenii, persoanele dragi va vor fi martori si isi vor da mana in hora fericirii. O formatie de nunta din Iasi este cea care poate sa incante inimile celor prezenti si sa creeze o atmosfera unica. O bucurie asemanatoare o mai poti simti odata cu venirea pe lume a primului copil, cand vei simti ca iubirea ce va leaga poarta chipul si zambetul unui inger.

 

Evenimentele importante au nevoie de o formatie din Iasi care sa le dea viata, sa le faca sa vibreze si sa ii incante pe cei prezenti. Momente unice in viata noastra, precum nunta sau botezul copilului, devin cu totul si cu totul speciale cu o formatie de nunta. Aceasta are puterea de a face evenimentul memorabil si demn de impartasit. Cu siguranta ai ramas cu o impresie placuta dupa un eveniment la care muzica a facut diferenta, nu vinul, nu mancarea pretentioasa sau aranjamentele deosebite. Caci in cele din urma, muzica ne poate face sa uitam de griji, de foame si de sete. Muzica este hrana pentru trup si pentru suflet.

 

Andrei Balan&Orchestra este o formatie de nunta din Iasi care poate crea din orice eveniment important din viata voastra unul de exceptie, asa cum meritati.

Muzica de nunta, metoda de cunoastere a oamenilor

Muzica de nunta si atmosfera evenimentului

Muzica pentru nunti si muzica pentru muzica

Ce formație se potrivește la nunta ta?

Despre comunicarea cu formatia de nunta

Care este muzica de nunta ce prinde la toata lumea?