Andrei Balan Band

Andrei Balan si Orchestra

Muzica ridică barierele dintre oameni și unește sufletele într-un dans al fericirii. Muzica trebuie să fie prezentă în viețile noastre în orice moment; Nietzsche spunea că „fără muzica, viața ar fi o greșeală”. Este o parte importantă a existenței noastre și sufletul evenimentelor speciale. De aceea, o formație de nuntă sau o formatie din Iasi pentru o petrecere de botez trebuie să aibă o experiență vastă în domeniu și un repertoriu bogat cu melodii din toate genurile si pentru toate vârstele. Pentru că știm cât de importantă este muzica pentru nuntă și pentru botez, ne consultăm în permanență cu viitorii miri sau tinerii părinți și alegem împreună playlistul pentru petrecere. Cu un playlist variat, fiecare invitat se simte bine și păstreză amintirea unei petreceri magice.
În repertoriu avem atât muzică populară și muzică ușoară, cât și coveruri după melodii celebre românești sau internaționale, iar fiecare moment artistic este desăvârșit de o sonorizare de înaltă performanță ce va pune în valoare vocea și suntele instrumentelor și va crea o atmosferă electrizantă. De asemenea, putem pune la dispoziție și o schelă de lumini și efecte speciale, iar eu mă voi ocupa personal de coordonarea tehnică, muzică și lumini, pentru ca totul să fie așa cum vă așteptați și, mai ales, să îi surprindeți pe cei prezenți.
Suntem una dintre cele mai populare formații de nuntă din Iași, iar de-a lungul carierei noastre am cântat la zeci de evenimente în toată Moldova. Așadar, dacă ziua cea mare a sosit, în sfârșit, și ești în căutarea unei formații de nunta sau dacă vrei ca prima petrecere a copilului tău să fie una de pomenit și la bătrâneți, nu ezita să ne contactezi. Aici îi poți vedea pe ceilalți membri ai echipei mele și instrumentele cu care ridicăm invitații la dans.

Muzica de nunta, metoda de cunoastere a oamenilor

Muzica de nunta si atmosfera evenimentului

Muzica pentru nunti si muzica pentru muzica

Ce formație se potrivește la nunta ta?

Despre comunicarea cu formatia de nunta

Care este muzica de nunta ce prinde la toata lumea?