Evenimentele private prind viata cand versurile curg lin pe acordurile armonioase ale instrumentelor muzicale. Andrei Balan&Orchestra se pune in slujba dumneavoastra pentru a crea cele mai frumoase, spumoase si elegante evenimente cu un playlist diversificat. Suntem o formatie din Iasi care poate trece cu usurinta de la armoniile line ale muzicii usoare pana la tresaririle vesele ale muzicii populare.
 
Experienta pe care am dobandit-o in acesti ani de munca, dar mai ales bucuria de a fi in mijlocul oamenilor si de a le aduce zambete pe chip si fericire in suflet, ne ofera puterea si energia de a da totul pe scena. Suntem bucurosi de fiecare data cand suntem solicitati la evenimente din Iasi si din intreaga tara, iar pana acum am fost prezenti la nunti Iasi, nunti Bacau, nunti Focsani, nunti Botosani, nunti Suceava, dar si la nunti Galati, nunti in Bucuresti sau Vaslui.
 
Ne straduim sa oferim cele mai frumoase amintiri, iar muzica noastra sa ii indemne pe toti la dans. Daca esti in cautarea unei formatii de nunta in Iasi, apeleaza cu incredere la serviciile noastre. Va punem la dispozitie nu numai repertoriul bogat, dar si instrumente profesionale, precum si un sistem de sunet  RCF Line Array de inalta performanta, schela de lumini si efecte speciale. Alaturi de echipa mea, voi gestiona ireprosabil coordonarea tehnica (sunet, lumini, etc.) si muzica de nunta. In felul acesta muzica va prinde culoare printr-o feerie de lumini, iar evenimentul se va bucura de un sunet de exceptie.
 
In randurile de mai jos va descriu in cateva cuvinte componenta echipei:

formatii nunta iasi,nunta iasi,formatii iasi

Cu magica vioara, alina sufletul celui care il asculta si deseori transforma suferintele in imense bucurii!

formatii nunta iasi,nunta iasi,formatii iasi

Face ca sufletele dumneavoastra sa vibreze la fiecare melodie pe care o canta si va aduce fericire, imbracata cu sanatate si parfumata cu bun gust.

andrei

Innobileaza suportul armonic al trupei completand cu succes munca celorlalti membri.

formatii nunta iasi,nunta iasi,formatii iasi

Imbraca cu cele mai frumoase armonii interpretarile muzicale ale celorlalti membri ai trupei, aducandu-le acestora confortul necesar pentru a scoate in evidenta cele mai ascunse calitati interpretative!

formatii nunta iasi,nunta iasi,formatii iasi

Joaca un rol important in cadrul trupei desavarsind aceasta parte a armoniei si intervenind in dese randuri cu parti de solistica, absolut necesare!

formatii nunta iasi,nunta iasi,formatii iasi

Confera valoare si importanta succesiunilor de sunete, el asigura fluiditate sonora frazei muzicale. Contribuie la emanciparea expresivitatii ritmice si a discursului muzical!

Muzica de nunta, metoda de cunoastere a oamenilor

Muzica de nunta si atmosfera evenimentului

Muzica pentru nunti si muzica pentru muzica

Ce formație se potrivește la nunta ta?

Despre comunicarea cu formatia de nunta

Care este muzica de nunta ce prinde la toata lumea?