Formatiile pentru nunti si urechile diverse ale publicului

Graiul formațiilor de nuntă este cel mai greu de învățat, cel mai complicat, iar stăpânirea lui este motiv de mare mândrie pentru oricine face parte dintr-o asemenea formație. Căci e ușor să spui că ești bun, când dai un concert unde vine doar propriul tău public. Adevărata artă este să poți încânta oameni cu preferințe de tot soiul, pe care nu muzica îi aduce laolaltă, nici măcar potrivirea de caracter, ci pur și simplu o relație comună cu una sau două persoană. Aici este frumusețea artei formațiilor pentru nunți, în capacitatea de a vorbi pe înțelesul unei varietăți așa mari de oameni.

O bună formație pentru nunți ridică în picioare zeci, sute de oameni cu un simplu cântec, acel cântec și acea interpretare care face apel la simțirea fiecăruia dintre cei prezenți. Așa se măsoară succesul unei formații pentru nunți, nu în albume vândute, discuri de platină, poziții în topuri. Lumea formațiilor pentr nunți este mult mai volatilă, iar aprecierile sunt mereu mai directe. Omul care a auzit o formație bună o va recomanda mereu prietenilor săi care urmează să se căsătorească sau vor ține minte chiar ei ce au auzit pe la alte nunți și vor face alegerea în consecință.

Drumul spre glorie poate fi la fel de rapid ca cel spre eșec, pentru o formație de nunți. E de ajuns ca un oaspete foarte credibil să aibă ceva de criticat la calitatea formației, că nimeni nu va mai apela tocmai la acea formație pentru nunți. Atenția la receptivitatea publicului este crucială atunci când cauți să încânți cu muzica ta un auditoriu atât de divers, ca cele de la nunți. Arta stă în capacitatea de adaptare, care este și cheia succesului pentru formațiile specializate în nunți. Până la urmă, aici este tot farmecul când vine vorba de artă: dificultatea.