Tradiție

Sunt Andrei Balan și cel mai bine mă definește folclorul românesc și frumusețea cântecului. Îmi doresc să aduc muzica populară la rang de artă prin fiecare interpretare și să ofer bucurie tuturor celor care îmi ascultă piesele.

Am preluat dragostea față de folclor din familie, iar acum vreau să transmit arta, tradiția și fericirea autentică mai departe. Fiecare petrecere devine un punct de reper pentru invitații cu care interacționez, tocmai pentru că reușesc de fiecare dată să energizez publicul.

Muzică

Aș putea spune multe despre mine, dar cel mai ușor reușesc să mă exprim prin muzică. Muzica pe care o interpretez vorbește pentru mine, pentru că, în primul rând, majoritatea versurilor pe care le cânt și sunt incluse în repertoriul meu sunt scrise de mine. Gândurile, stările și energia mea sunt transpuse în toate melodiile.

Prin intermediul lor, îmi doresc să transmit bucuria mea de a trăi, de a aduce fericire oamenilor și de a le oferi un moment unic și autentic în viața lor. Îmi face plăcere să aduc veselie și dans la orice petrecere, fie că este vorba de o invitație oficială sau o surpriză muzicală. Abia aștept să te cunosc și eu și să ne distrăm așa cum nu am mai făcut-o niciodată. Ești pregătit?

Petrecere

Vrei să planifici un eveniment de neuitat? Atmosfera de la petrecere contează cel mai mult pentru invitați. Asigură un moment muzical de excepție și vei avea parte de cea mai spectaculoasă nuntă din viața ta! În afară de DJ sau trupa de cover, acum poți invita unul dintre cei mai cunoscuți interpreți de muzică populară, Andrei Balan care îți va oferi un moment tradițional unic și va aduce buna dispoziție pentru a dansa pe tot parcursul serii. Dacă îți dorești să vină invitat la nunta ta sau să faci o surpriză muzicală, Andrei Balan este cea mai bună alegere!

Vrei să rezervi distracția de la petrecerea ta sau îți dorești să pregătești o surpriză muzicală? Contactează-mă, completând acest formular și spune-mi care este data și locul evenimentului. Vom discuta ulterior mai multe detalii.