Îți dorești un eveniment care va ieși din tipare? DJ-ul și trupa ta de cover nu sunt de ajuns. Alege un moment artistic tradițional asigurat de Andrei Balan care îți va aduce invitații în centrul ringului de dans. Atmosfera incendiară, muzica energizantă și versurile emoționante îți vor aduce una dintre cele mai frumoase amintiri din viața ta.

Cu un repertoriu vast ce include piese din folclor, din zona Moldovei și nu numai, Andrei Balan transmite bucurie cu fiecare melodie pe care o interpretează. Fie că este vorba despre muzică de petrecere, piese de dragoste și dor, reușește de fiecare dată să trezească noi emoții.

Discografie

În acești ani de carieră, am scris foarte multe cântece de petrecere, pentru că îmi doresc ca în jurul meu să fie dans, voie bune și energie pozitivă. Hai pe ringul de dans să simți bucuria cântecului!

Gospodar ca mini nu-i

Andrei Balan

de la iasi la chisinau

Andrei Balan

de la stefan din cetate

Andrei Balan

Video

Îți dorești să ai parte de o nuntă spectaculoasă sau să faci o surpriză muzicală mirilor? Invită-mă la nuntă și vom face atmosferă împreună, astfel încât toți invitații să se afle pe ringul de dans.