Muzica face nunta de neuitat!

Organizarea unei nunți pe măsura viselor tale din copilărie se lovește de o lungă serie de provocări, printre care și alegerea unui interpret sau a unei formații care să facă atmosfera de care ai nevoie, care va ridica de la masă toți invitații și care va face din fiecare dans o experiență, o formă de artă, o adevărată frumusețe pe care cu mare mândrie o vei arăta copiilor tăi. Muzica de nuntă este mai mult decât un taraf care umple sala cu un zgomot de fond. Privește-o ca pe coloana sonoră a unui film. Nu-ți vine a crede? Deschide acum filmul tău preferat și caută o scenă intensă. Privește-o o dată cu sonorul pornit, o dată cu el oprit. Simți diferența? Ei bine, așa de importantă este muzica și la nunta ta.

Prin urmare, formația sau interpretul care îți va însufleți nunta va trebui chiar să aibă suflet și, mai mult de atât, capacitatea de a și-l exprima prin note muzicale, prin versuri, prin cântece care să se potrivească acelui caracter unic pe care vrei a-l conferi evenimentului tău. De altfel, un interpret bun simte camera, cum se spune. O citește. Își dă seama numai după expresiile publicului ce dorește acesta să audă și se adaptează, ca gen muzical abordat, ca manieră de interpretare… Creează chiar atunci atmosfera dorită.

Cred că a face un obstacol din această alegere a interpretului pentru nuntă este o exagerare. Muzica se simte. Sfatul meu, ca interpret cu oarece experiență în domeniu, este să îți asculți inima; ascultă cu inima muzica. Îți vei da pe loc seama dacă este sau nu potrivită pentru nunta ta. Arta nu trebuie judecată cu mintea, știi foarte bine asta. Există muzică impecabilă din punct de vedere tehnic, dar care pur și simplu nu este pe gustul tău. Caută ce-ți place și îți promit că vei avea o nuntă pe care nimeni nu o va uita.