Muzica, sufletul oricarei nunti

A văzut cineva filmul ”Nunta mută”? În lipsa muzicii și a distracției rezidă întreaga tragedie a acelei povești, pentru că o nuntă fără o formație care să o însuflețească este foarte tristă. De aceea am învățat cântecele cele mai dragi sufletului nuntașilor, din diverse genuri, pentru a aduce la nunta ta invitatul cel mai dorit: muzica. Arta de a cânta este depășită în dificultate numai de arta de a citi gusturile celui pentru care vrei să cânți. Muzica e vie, e un limbaj care mereu evoluează, mereu opartă în sine trăiri care trebuie transmise în starea lor cea mai autentică.

Încearcă acum să-ți imaginezi cum te-ai simți în cea mai frumoasă zi din viața ta dacă nu ai putea să dansezi cu cel sau cea cu care ai ales să-ți petreci restul zilelor. Cum ar arăta o asemenea nuntă, fără manifestarea acelei conexiuni indestructibile dintre miri? Muzica este cea care face posibile astfel de exprimări superbe ale iubirii. Muzica este limba pe care o vorbești atunci când îți arăți sentimentele cele mai curate, cele mai profunde. Ea le poartă spre cealaltă persoană mult mai bine decât simplele vorbe sau expresiile faciale.

Frumusețea oricărei nunți depinde într-o foarte mare măsură de calitatea muzicii care îi însoțește pe cei doi miri în primul pas pe lungul drum împreună. Nu este vorba doar despre dans, ci și despre pasiunea pe care muzica poate să o aprindă în sufletul omului. Iubirea tinerească, năvalnică, puternică este subiectul multor cântece și există motive foarte bune ca acest lucru să se întâmple. Vă veți aminti cu drag clipele petrecute în compania fiecărei melodii, de câte ori o veți auzi din nou, peste ani. Da, muzica are darul de a face amintirile să reziste mai mult și să reapară la suprafață mai vii.