Muzica, un dialog intre formatia de nunta si ascultator

Formațiile de nuntă din Iași se înghesuie să adune cât mai mulți clienți, iar în graba lor uită să plece urechea la nevoile fiecăruia. Multe formații de nuntă din Iași nu stau să se gândească la legătura dintre muzică și sufeltul omului, care este individual. Cum fiecare om gândește și simte altfel, la fel și muzica îi afectează pe toți în moduri diferite. Este treaba interpretului să citească în ascultătorul său ce gen de muzică îi place și cum dorește ca această muzică să fie cântată. Orice formație de nuntă poate să reproducă sunetele dintr-o partitură, melodiile pe care le-a învățat. Adevărata iscusință se vede atunci când aduci tușa ta personală fiecărui cântec.

Îmi place să stau de vorbă deschis cu oamenii care sunt în căutare de formații pentru nuntă, chiar dacă știu că au de bătut tot Iașul pentru a găsi una. Prefer să fac tot posibilul ca ei să fie mulțumiți de spectacol și să simtă cu adevărat spiritul veseliei de care au nevoie. Important este să mă diferențiez de celelalte formații pentru nunți din ași și apoi să simt emoția așteptării: dacă am reușit sau nu să te conving că pot să-ți când ceva ce-ți place, în felul în care îți dorești tu. Și dacă răspunsul este da, atunci mă voi strădui să contribui la reușita nunții tale cât de mult este omenește posibil.

Căutarea ta pentru o formație de nuntă va fi îndelungată. Nu pot să promit că voi fi pe placul tău, dar ce pierzi dacă mă pui la încercare? Îmi plac provocările și simt că pot înțelege ușor oamenii și gusturile lor. Nu e ușor să faci parte dintr-o formație de nuntă din Iași, pretețiile sunt înalte, dar, pe de altă parte, experiența pe care am adunat-o cântând peste oameni dintre cei mai pretențioși este de neînlocuit. Ori de câte ori am primit aplauze, m-am bucurat de ele alături de cei care mi le-au oferit. Ori de câte ori am primit critici, am învățat din ele și am avut grijă să fiu mereu tot mai atent la dorințele celor care m-au ascultat. Pentru mine, muzica este un dialog, o conversație care apropie interpretul de public!