O formatie buna pentru nunta stie cui ii canta

În alegerea unei formații pentru nuntă, e mare nevoie de ajutor, mai ales că în Iași oferta este foarte variată. Problema este găsirea unei formații care să poată să se integreze bine în atmosfera pe care vrei să ți-o creezi la nuntă. Cel mai important, pentru mine, este ca tu să ai parte de o zi așa cum ai visat-o, pentru că știu și eu câte resurse consumă organizarea unei nunți. Sunt multe detalii asupra cărora trebuie să te concentrezi. Treaba mea e muzica. Nu. Trăirea mea e muzica, pentru că m-am născut printre note muzicale și așa am adorat mereu să trăiesc. Îmi place să fiu alături de tinerele familii, motiv pentru care am și ales să înfiițez o formație pentru nunți. Ce suflet nu se simte mângâiat de bucuria unor miri?

Să nu crezi că e ușor să faci parte dintr-o formație pentru nunți. Oamenii au așteptări, gusturi diferite, preferințe muzicale dintre cele mai variate. Sigur, muzica tradițională românească este și a fost mereu preferata mea. Dar nu e singura care să ridice ieșeanul de la masă și să-l arunce la joc. Cântece de demult, care aduc nostalgii în sufletul fiecărui nuntaș sau muzică din cea mai nouă, după inima tânără a invitaților mai frenetici, toate la fel de dragi îmi sunt. Pentru că o formație de nuntă trebuie să simtă alaiul și nevoile lui, iar bucuria celor prezenți este și bucuria mea.

O adevărată formație pentru nuntă știe să cânte cu sufletul, nu doar să manevreze niște instrumente și să scoată sunete seci. Fiecare nuanță, fiecare tril, fiecare privire aruncată publicului contribuie la un spectacol pe care cei prezenți la nuntă să-l aprecieze, dar și să-l țină minte. Pentru o formație de nuntă, cea mai bună publicitate e la fel ca folclorul: merge din gură în gură. Când caută cineva o formație de nuntă, primul lucru pe care-l face este să întrebe prin Iași, pe la cunoștințe care au tot fost la nunți și să vadă cine ce și cum cântă. Acesta este motivul pentru care am grijă ca formația să cânte profesionist, iar eu să fiu în cea mai bună formă. Secretul este buna dispoziție, pe care o împărțim între noi, iar scopul este nunta care să rămână mereu cea mai frumoasă amintire a ta. Sau măcar începutul unui șir lung de amintiri din ce în ce mai plăcute.