Un om si o orchestra, izvor de bucurie pentru nunta ta!

Împreună cu instrumentiștii în care am găsit cea mai frumoasă expresivitate, am construit o formație pentru nunți care vrea să ajungă în topul preferințelor ieșenilor care doresc a-și uni destinele. Fiecare dintre noi iubește muzica la fel cum vă iubiți voi de mult, iar repertoriul nostru a fost ales anume pentru a aduce jocul la masa fiecărui nuntaș. Noi încercăm să fim cea mai versatilă formație pentru nunți din Iași și să ne adaptăm gusturilor muzicale ale tuturor, pentru că e singura modalitate prin care putem să ne câștigăm aprecierea și respectul celor prezenți.

Muzica populară românească trebuie să fie doar o parte din repertoriul unei formații pentru nunți. Nu toți invitații o gustă, iar chiar și cei care o adoră vor să mai asculte muzică și din propriul lor trecut, să se lase purtat în copilărie de note și să se bucure de momentele pe care le caută la un eveniment atât de special. Așadar, eu și formația din care fac parte răspundem oricărei provocări și umplem aerul cu muzica pe care o dorești și pe care știi că vei putea dansa cu suflet, așa cum cântăm și noi!

În alegerea unei formații pentru nuntă, este mereu bine să vezi ce și cum cântă oamenii care dorești să se ocupe de coloana sonoră a poveștii tale de dragoste. Cuvintele sunt de prisos, căci ele nu pot să sintetizeze ceea ce muzica poartă în notele ei mai departe și mai puternic decât orice. Ascultând formațiile de nuntă din Iași, vei lua contact cu personalitatea fiecăreia dintre ele și vei putea aprecia mult mai bine care dintre ele va putea să aducă bucuria la nunta ta. Mândria mea cea mai mare? Să reușesc să mă înțeleg doar din strune și versuri cu fiecare ascultător!