Alege intelept muzica de la nunta ta.

O dată-n viață ai nuntă și atunci, muzica trebuie să fie cea mai bună cu putință. De aceea, alegerea interpretului sau a formației este de maximă importanță, pentru că lumea va vorbi foarte mult despre muzică după ce nunta va lua sfârșit. Nu e de ajuns ca repertoriul cântărețului pe care-l alegi să vie bogat și variat. Trebuie ca acesta să știe să se adapteze, să știe să simtă sala, să perceapă dispoziția oamenilor pentru a putea să-i facă să se simtă bine. Până la urmă, interpretul de la nuntă este un om de spectacol, iar rolul spectacolului este de a binedispune auditoriul.

Un bun interpret pentru nunți este, în primul rând, un cunoscător al oamenilor și un bun comunicator. El va ști de fiecare dată ce să cânte pentru a menține și a îmbunătăți atmosfera. Prin piese dragi sufletelor invitaților, bine interpretate, se poate face magie. Partea grea este să-ți dai seama exact ce muzică le place oamenilor, iar aici intervin mirii. Ei sunt cei care trebuie să aleagă melodiile, dar puțină libertate trebuie lăsată și interpretului, care va citi atmosfera și va ajusta repertoriul după cum este cazul; cu condiția să aibă un bun spirit de observație.

Cel mai important aspect al muzicii pentru nuntă este ca oamenii să poată dansa pe ea. Indiferent care este genul tău preferat, ține minte să alegi doar melodii ritmate, pe care se poate dansa cu ușurință; altfel, nunta ta, deși va avea muzică genială, va fi plictisitoare dacă nimeni nu va dansa. Interpretul va ști cel mai bine care muzică ridică lumea de la mese, așa că nu ai nimic de pierdut dacă asculți sfatul său. Încearcă să lucrezi în echipă cu el la alcătuirea playlist-ului, iar nunta ta va avea cu siguranță succesul pe care ți-l dorești.