Ce muzica se potriveste la nunta ta?

Nunțile, deși din exterior par toate la fel, sunt foarte diferite între ele și la fel este și muzica potrivită pentru fiecare dintre ele. Sigur, de multe ori mirii cad în capcana modei și ajung să organizeze nunți care nu le reflectă, neapărat, personalitatea; totuși, este recomandat ca acest eveniment să fie cât mai personalizat, pentru că ideea tocmai aceasta este: să devină o amintire de neuitat pentru toată lumea. Drept urmare, cel mai bine este să alegi în funcție de gusturile tale și ale invitaților tăi, în cazul în care nunta pe care o organizezi nu are o tematică anume.

Formația de nuntă trebuie să fie cât mai versatilă cu putință. Există posibilitatea ca alegerea ta inițială să nu mulțumească pe toată lumea, deci repertoriul formației trebuie să fie cât se poate de variat în ce privește piesele și genurile abordate. Capacitatea de adaptare este și ea cât se poate de importantă.

Invitații tăi se plictisesc de muzica anilor 50 care se potrivește cu tematica de film noir pe care ai ales-o?
Nu e nimic, o formație bună va ști să cânte o muzică populară frumoasă și autentică, de toată lumea se va ridica la horă în doi timpi și trei mișcări!
Ca să fii sigur că formația pe care o vei alege să întrețină atmosfera la nunta ta se va ridica la înălțimea așteptărilor, ascult-o înainte, află exact ce știe și ce poate să cânte și abia apoi ia o decizie definitivă. Formațiile sau interpreții pentru nunți care se respectă vor avea, cu siguranță, un canal de Youtube unde vei putea vedea cum se comportă atât live, cât și în studio. Dacă nu ești convins, poți cere chiar o audiție, pentru că e de preferat să hotărăști în deplină cunoștință de cauză; în fond, o nuntă fără muzică e ca un film fără coloană sonoră.