Despre comunicarea cu formatia de nunta

Pe măsură ce ziua nunții se apropie, fiecare lucru de care ai nevoie devine o urgență de care trebuie să te ocupi cu mare atenție, pentru a nu te trezi că în ziua cea mare ceva nu funcționează. Tratativele cu formația de nuntă sunt unul dintre cele mai importante puncte de pe ordinea de zi, mai ales că muzica trebuie să fie de cea mai bună calitate. După mâncare, muzica este cea mai supusă criticii la o nuntă, așa că nimeni nu-și permite să greșească atunci când alege formația. Din acest motiv, trebuie să comunici foarte bine cu muzicienii pe care urmează să-i ai invitați.

Primul pas este să asculți ce are de cântat fiecare formație la care te gândești. Consultă-le paginile de pe rețelele de socializare și de pe Youtube. Cu siguranță, o formație serioasă se va promova arătându-și talentul și repertoriul, pentru că e singurul mod de a atrage, în mod eficient, clienți. Este recomandat ca atunci când intri în contact cu o formație pentru nunți să fii cât se poate de bine documentat și să știi, în mare, la ce să te aștepți. Cu toate acestea, este bine să ceri o scurtă audiție, ca să vezi exact cum sună live formația pe care o vrei.

Nu în ultimul rând, informează formația, în timpul discuției, ce fel de gusturi muzicale au invitații de la nunta ta. Ea se va adapta, pentru că orice formație de nunți vrea să cânte pe gustul celor care o ascultă. Trebuie să știi, totuși, ce poate și ce nu poate cânta o formație; la fel și membrii ei trebuie să știe dacă se pot sau nu ridica la înălțimea așteptărilor tale. Discuțiile cât mai deschise sunt cheia succesului când vine vorba de alesul unei formații pentru nuntă.