Ce formație se potrivește la nunta ta?

Peisajul artistic este plin de formații de nunți, care oferă diverse genuri muzicale pentru fiecare categorie de oameni în parte. Există tarafuri de lăutari extrem de bune, la fel cum există trupe de cover-uri sau muzică veche care s-ar putea duela de la egal la egal cu originalele. De asemenea, multe formații pentru nunți reușesc să se adapteze, putând cânta mai multe genuri, în funcție de solicitările fiecărei perechi de miri. Totuși, o formație universală nu există. Fiecare interpret este specializat pe un anumit gen, pe care-l cântă cel mai bine, celelalte căzând în plan secund. Acest lucru nu înseamnă că un cântăreț de muzică populară nu poat e cânta deloc jazz sau rock. Dimpotrivă, dacă apreciază genurile, se poate descurca excepțional.

Înainte de a începe să bați din poartă în poartă, află cam ce se va asculta la nunta ta. De ce „află” și nu „stabilește”? Pentru că lista invitaților tăi este foarte pestriță și fiecare trebuie să se simtă bine. Oricât de mult ai vrea să-ți impui propriul gen preferat de muzică, vrând – nevrând va trebui să pleci urechea și la doleanțele tuturor celor care vor fi prezenți la nunta ta. Odată ce îți este clar cam ce va ridica pe toată lumea de la masă, numărul de formații și interpreți dintre care ai de ales va scădea considerabil.

Ceea ce rămâne de făcut în această situație este să asculți fiecare candidat în parte, să întrebi în stânga și în dreapta pe la amici care s-au căsătorit recent sau au fost pe la multe nunți și să vezi care dintre formații creează o atmosferă mai bună, care interpretează mai bine, care are un playlist mai variat și mai bogat etc. Cel mai important este să fii eficient, așa că nu te sfii să afli cât mai multe informații din cât mai multe surse.