Evenimente de exceptie cu Andrei Balan & Orchestra

Sarbatorile de iarna au trecut, iar oamenii se grabesc deja sa planifice evenimente de suflet pentru anul acesta. Fie ca e vorba de celebrarea unei mici minuni ce iti umple viata de bucurie sau doresti sa iti celebrezi sentimentele, Andrei Balan & Orchestra, formatia de nunta si evenimente din Iasi iti sta la dispozitie pentru a da un aer placut si a crea o atmosfera de vis fiecarui eveniment.
Andrei Balan & Orchestra va asigura distractia la orice eveniment special din viata ta si va crea cea mai frumoasa atmosfera, in care notele se vor impleti cu zambetele invitatilor si vor crea amintiri speciale de care tu sa te bucuri pe vecie. Nunta ta va fi inconjurata de acorduri de chitara si de momente speciale in care melodiile vor deveni imnul tuturor, iar ringul de dans va deveni neincapator. Botezul va preamari mica minune din viata voastra si o celebra cum se cuvine, cu muzica buna ce va ridica invitatii de la mese!

Alaturi de o echipa minunata ce creaza magie din note muzicale, evenimentele importante din viata ta vor deveni amintiri dragi pe care le vei pastra in minte si in suflet mult timp de acum inainte. Impreuna cu Ionut la vioara, Seby la saxofon, Marian la tambal, Tomy la clape, Misu la chitara si Marian La percutie, vom da tonul distractiei, iar evenimentul tau va deveni unul reusit, cu amintiri frumoase. Seara se va transforma in zori, iar invitatii tai se vor bucura de o incursiune in lumea muzicala, trecand de la melodii clasice, la cele care ovationeaza sufletul romanesc si ajungand la cele autohtone.

Andrei Balan & Orchestra, formatia de nunta si evenimente Iasi, promite un show exceptional, in care tu si invitatii tai va veti distra de minune, ringul de dans va fi neincapator si muzica ii va reuni pe cei prezenti intr-o mare de bucurie si voie buna! Pentru orice tip de evenimente, Andrei Balan & Orchestra va este alaturi pentru momente de neuitat si muzica ce va rezona cu sentimentele voastre!