Magia serilor de iarna

De mic copil am indragit aceasta perioada a iernii, in care casele se impodobesc de sarbatoare, ulitele devin aglomerate de alaiul de copii ce isi incep aventurile spre taramuri magice, pline de zapada, iar in case miroase a dulce si a voie buna. Cea mai frumoasa perioada a anului soseste cu pasi repezi, iar eu imi amintesc cu drag de momentele copilariei in care mergeam la colindat impreuna cu ai mei prieteni.

Este timp de sarbatoare, iar formatia de nunta din Iasi Andrei Balan & Orchestra se pregateste pentru seri magice de iarna in care dorim sa celebram momentele speciale ce vor da culoare si vor aduce multe zambete. In aceasta perioada depanam cu drag amintiri ce constituie piatra de capatai in frumusetea vietii, amintiri ce ne aduc zambetul pe buze si ne poarta spre acele timpuri in care sarbatorile se impleteau cu vivacitatea jocului.

Pentru sarbatori de exceptie, formatia de nunta din Iasi Andrei Balan & Orchestra recomanda sa ne reamintim in aceasta perioada de bunatatea ce ne-a creat atatea sentimente frumoase si sa o pastram in anul ce vine, sa dezvoltam un obicei zilnic de a face un lucru ce ne multumeste spiritual si ne aduce liniste sufleteasca.
Momentele cele mai de pret pe care formatia de nunta din Iasi Andrei Balan & Orchestra le indrageste sunt cele cu familia, in jurul bradului, cantand colinde si bucurandu-ne de prezenta fiecarui membru din viata noastra. Aceasta perioada alina sufletul, te fericeste si iti da speranta ca lumea poate deveni mai buna daca tu devii mai bun. Daruieste timp si bunatate, nu lucruri materiale. Fii mai bun si mai ingaduitor cu cei din jurul tau si bucura-te de linistea sufleteasca pe care o vei simti cu fiecare moment petrecut alaturi de cei dragi.

Mirosul de brad impodobeste casa pentru sarbatoare si o fericire lina, ca un colind, ma cuprinde. Perioada cea mai frumoasa din an e aici si lumea devine mai buna. Gesturile frumoase devin un obicei zilnic, iar anul ce vine se anunta mai linistit si mai frumos. Aminteste-ti de bunatatea ce se ascunde in sufletul tau si las-o sa iti lumineze sarbatorile.