Femeia, respect si pretuire

De mic copil am invatat ca cea mai frumoasa fiinta de pe lume, femeia, trebuie respectata si iubita. Crescand inconjurat de iubirea mamei si a bunicii, ce mi-au daruit frumoase amintiri si invataturi ce le pastrez in suflet, am inteles ca femeia trebuie pretuita si iubita fara bariere pentru ca ea reprezinta fericirea.

Zi de zi am vazut sacrificiile pe care mama le facea pentru a-mi oferi mie si familiei mele cele mai bune conditii, cele mai frumoase amintiri si pentru a invata cele mai importante lectii despre viata. Astfel, am inceput sa apreciez femeia datorita mamei mele. Am inteles cu timpul ca toate sacrificiile pe care le face au un rezultat, iar cea mai frumoasa multumire era sa iubesc femeia asa cum merita, sa o pretuiesc indiferent de stare, sa ii arat iubirea mea prin gesturi marunte, dar cu insemnatate.

Astazi ii sunt recunoscator mamei mele pentru ca m-a invatat cum sa apreciez femeia, cum sa o iubesc fara bariere, cum sa o ascult cand are cea mai mare nevoie. Datorita ei, toate femeile din lume au aprecierea si respectul meu!

Iubeste femeia ce are grija de sufletul tau, ce te face fericit in fiecare minut, ce lupta pentru ce vrea, ce iti zambeste in fiecare dimineata cu drag! Pretuieste fiecare secunda pe care o ai alaturi de ea pentru a construi un viitor frumos si pentru a da viata celor mai frumoase visuri! Andrei Balan & Orchestra doreste sa ureze fiecarei femei o primavara cat mai frumoasa, cu multe zambete sincere, liniste sufleteasca si fericire! Formatia de nunta din Iasi va apreciaza si va indeamna sa nu uitati ca cel mai frumos lucru este zambetul vostru!