Formatii de nunta - melodii pentru momente speciale

Nunta este printre cele mai asteptate momente din viata unui cuplu, un moment planuit in mii si mii de detalii. Rochia de mireasa este aleasa, costumul de mire sta de mult atarnat pe umeras, invitatiile au fost trimise, meniul este ales, la fel si desertul ce va indulci evenimentul, iar acum urmeaza stabilirea celui mai important aspect pentru intretinerea atmosferei in noaptea cea mare: muzica. Aveti planuit fiecare moment, stiti cum vreti sa dati startul celei mai frumoase petreceri din viata voastra, insa tot ce mai ramane de asternut pe hartie sunt momentele speciale si melodiile pe a caror versuri armonioase povestea voastra va prinde aripi.

Dar cum stim care este melodiile potrivite pentru primirea invitatilor sau cea pentru valsul ce va are doar pe voi doi ca protagonisti? Astfel de griji nu trebuie sa apara in mintea voastra, Andrei Balan&Orchestra este una dintre cele mai cunoscute formatii de nunta din Iasi si va ofera sfaturi pentru a alege cele mai frumoase melodii pentru momentele speciale din cadrul nuntii voastre. Melodiile pentru primirea invitatilor sunt printre cele mai importante din tot playlistul serii, motiv pentru care trebuie sa se diferentieze de celelalte. Va recomand sa alegeti melodii care sa se evidentieze, fie prin energia debordanta a muzicii, fie prin acorduri pline de romantism. De obicei, acordurile armonioase de pian, vioara sau saxofon conduc invitati intr-o atmosfera destinsa. Pe de alta parte, puteti opta pentru melodii moderne, atat romanesti cat si straine, pentru a crea un moment non-conformist. Daca va surade ideea, melodii precum „Sweet disposition” (The Temper Trap), „Beautiful day” (U2) sau „Crazy little thing called love” (Queen) pot starni pofta de dans a invitatilor.

Dansul cel mai asteptat este cel al mirilor. Acesta are rolul de a deschide seara, primul dans al vostru in calitate de sot si sotie. Daca pentru unii miri melodia pentru dansul de inceput este de mult stabilita, fiind una speciala pentru amandoi, altii cauta indelung o melodie care sa incununeze valsul lor si sa va transmita sentimente si emotii unice. Si in acest caz puteti sa alegeti dintre melodii romanesti sau straine: melodiile nemuritoare ale lui Frank Sinatra, precum „Something Stupid” sau „Strangers in the night” sunt mai mult decat potrivite intrucat versurile si linia melodica transpun perfect starea de spirit specifica acestui moment. Pentru a crea un moment cu totul special si inedit, puteti sa alegeti melodii in voga, precum „Young and Beautiful” (Lana del Rey), „Give me love” (Ed Sheeran) sau „Dance me to the end of love” (Leonard Cohen). Indiferent de genul sau limba in care este cantata melodia, in limba engleza sau in limba romana, alegeti un cantec care sa fie o expresie a fericirii si a iubirii ce va leaga.

Alegeti din timp melodiile pentru momentele importante din cadrul nuntii. Daca alegeti o formatie din Iasi, cereti sfatul membrilor formatiei de nunta. Va pot oferi sfaturi pretioase si cu siguranta evenimentul vostru va fi cu totul special.