Formatii pentru nunti tematice

Nunta este un eveniment special si emotionat in viata oricui, o legatura stransa si unica ce scrie povestea de dragoste dintre doi oameni. De-a lungul timpului nuntile s-au organizat conform unor obiceiuri vechi de zeci de ani, insa acum mirii aleg sa isi planifice acest eveniment intr-un stil aparte. Daca iti doresti o nunta nonconformista si vrei sa le oferi invitatilor tai o experienta de neuitat, alegerea unei teme si a unei formatii de nunta din Iasi este solutia perfecta.

In primul rand, tema nuntii este cu siguranta elementul ce va oferi o nota aparte si ii va surprinde in mod placut pe invitati. Tema nuntii poate fi aleasa in functie de anotimp, de o anumita poveste sau poate fi o expresie a personalitatii voastre. O nunta in mijlocul naturii capata un aer boem, iar decorul si atmosfera vor fi invitatia intr-o poveste cu final fericit. Daca adori perioadele de epoca, poti aduce farmecul anilor `20 in prezent si iti poti planifica nunta in stil vintage. In acest caz, ai nevoie de elemente de decor, locatie si costumatie care sa recreeze atmosfera acelor vremuri, dar si de o formatie de nunta din Iasi care sa va poarte intr-o calatorie in timp pe acorduri muzicale. Andrei Balan&Orchestra are un repertoriu si va va incanta cu melodii specifice perioadei.

Mai mult decat atat, suntem o formatie din Iasi care va va ajuta cu sfaturi pentru planificarea nuntii indiferent de stilul pe care doriti sa il abordati. Vom stabili impreuna melodiile si vom stabili toate detaliile legate de sistemul de sunet, schela de lumini si efectele speciale pentru ca nunta ta sa se bucure de un sunet de exceptie si un spectacol uimitor de lumini. Alege o formatie din Iasi pentru nunta ta si bucura-te de clipe memorabile. Va promitem un eveniment de exceptie, in care muzica ii va reuni pe toti in hora fericirii!