Iubirea devine fericire cu Andrei Balan & Orchestra

Foarte multe sarbatori au ajuns sa fie imprumutate de catre poporul nostru. Astfel, Valentine’s Day a devenit o sarbatoare destul de prezenta in tara noastra. Celebrata atat de tineri ce experimenteaza primii fiori ai iubirii, cat si de adulti ce cauta sa isi exprime sentimentele cu orice motiv, Valentine’s Day a devenit un mod special de a spune “Te iubesc!”, de a face pasul cel mare sau de a admite timid sentimentele care te coplesesc. De Valentine’s Day, iubirea devine un sentiment impartasit de fiecare prin diferite mijloace sau idei. Multi o preamaresc si inventeaza diferite moduri pentru a o exprima, altii incearca sa o spuna timid, dar mai toti vor ca persoana iubita sa simta ca sunt iubiti si apreciati.

Impreuna cu Andrei Balan & Orchestra, formatia de nunta din Iasi ce transpune in note sentimentele tale, fiecare eveniment din viata ta va deveni un frumos tablou de care sa te bucuri peste ani. De Valentine’s Day, Andrei Balan & Orchestra vor canta despre sentimente ce iti aduc fericirea la Vila Q din Varatec, iar iubirea se va transforma in cantece celebre ce vor aduce voie buna tuturor. Pentru evenimente de success si sentimente exprimate prin note muzicale, Andrei Balan & Orchestra va sta la dispozitie cu un repetoriu variat ce va crea distractie si amintiri frumoase. Iubirea va fi preamarita, iar emotiile vor crea un eveniment special de care tu si invitatii tai sa va puteti bucura. Iubirea prinde aripi cu ajutorul notelor, iar sentimentele tale devin o realitate frumoasa cu Andrei Balan & Orchestra!

Andrei Balan & Orchestra este alaturi de tine pentru a crea evenimente de vis si pentru a da viata sentimentelor tale! Distractia si voia buna vor sublinia bucuria momentelor, iar tu si invitatii tai va veti bucura de amintirile create!