Familia, izvorul fericirii

Copilaria mea reprezinta suma amintirilor pe ulitele satului alaturi de prietenii pe care ii restrangeam doar cu un fluierat numai de noi stiut. Micile zgarieturi ce reprezentau semne de buna purtare purtau pecetea jocului si a veseliei. Prima eugenie impartita cu fata de care imi placea devenea cel mai important pas din viata mea. Fiorii primei iubiri, primul sarut timid sau prima declaratie de dragoste imi vin acum in minte si un sentiment de fericire ma curpinde.

Ah, ce frumoase-s amintirile! Ele reprezinta comoara vietii mele, in ele imi gasesc alinarea, dar si fericirea. Vremurile cand bunicii ma invatau sa cant melodii traditionale romanesti sau amintirile de la fiecare nunta la care am participat in copilarie au reprezentat piatra de temelie in formarea mea. Ele m-au modelat, m-au facut sa-mi dau seama de pasiunile mele, de nevoie de a canta pentru a-mi exprima sentimentele sau trairile. Dorinta de a reusi m-a ambitionat mereu sa nu renunt la marele meu vis, sa nu las in urma fericirea micului baietel ce se bucura la fiecare acord al muzicii si asa am ajuns sa fac parte dintr-o formatie de nunta din Iasi.

Ma bucur nespus ca nu am renuntat la visul meu, ca nu m-am dat batut cand imi era greu sa continui. Acum, muzica reprezinta pentru mine o eliberare, un motiv de bucurie. Sunt fericit cand cant deoarece gandurile mele prind culoare cu ajutorul notelor muzicale, iar tonurile muzicale ofera emotii pe care nu le-am experimentat pana acum. Muzica mi-a dat putere sa cred in ceva mai bun, mi-a dat speranta ca pot schimba starea oamenilor, ca ii pot inveseli fie si pentru cateva minute. De aceea, am facut din pasiunea mea un mod de a trai. Am hotarat sa colind tara noastra frumoasa pentru a impartasi bucurie si pentru a reaminti nuntasilor de traditiile si sufletul romanesc uitat intr-un colt al amintirilor. Astfel, am impartasit cu ceilalti veselia vremurilor de altadata si i-am facut sa creada ca exista si lucruri frumoase pe aceasta lume.
Mereu voi multumi parintilor si bunicilor ca m-au inzestrat cu talent si m-au invatat cum sa il fructific. Acum, el te ridica de pe scaunsi te face sa petreci clipe de neuitat alaturi de cei dragi cu formatii nunta Iasi.