Momente speciale alaturi de Andrei Balan&Orchestra

De mic copil mi-a placut sa cant, sa bucur lumea cu trilurile glasului meu, sa creez o atmosfera de bucurie. Cred cu tarie ca fiecare poate face ceva pentru ca lumea aceasta sa devina mai frumoasa si mai buna, iar eu consider ca vocatia mea este de a schimba lumea prin fericirea pe care o provoc si la care contribui in cadrul fiecarui eveniment special din viata ta. Fie ca sarbatoresti iubirea impartasita cu cei dragi tie sau o noua fiinta ce iti umple zilele cu fericire, formatia Andrei Balan & Orchestra contribuie si creaza momente speciale pe care nu le vei uita vreodata. Stim cat de importanta este atmosfera evenimentului special din viata ta, iar noi, cu ajutorul talentelor noastre, dam viata bucuriei si iubirii prin melodiile pe care le interpretam.

Orice moment ce vrei sa fie scris in cartea amintirilor merita un decor de poveste, dar si muzica ce il va insufleti si il va pastra in memoria si inima ta pentru mult timp. Impreuna cu tine si in functie de evenimentul pe care doresti sa il celebrezi, vom alege un repertoriu de muzica variat, care sa multumeasca pana si pe cel mai pretentios invitat. Dam viata viselor tale si le transpunem prin muzica, te inconjuram de o atmosfera primitoare si plina de distractie care sa creeze un basm al vietii cotidiene.

Importanta muzicii intr-un eveniment este majora deoarece aceasta poate schimba atmosfera, poate distra invitatii sau ii poate intrista. Deoarece avem o experienta variata in evenimentele speciale din viata clientilor nostri, stim cu exactitate genurile muzicale ce se potrivesc pentru fiecare eveniment. Momentele speciale prind viata alaturi de formatia din Iasi Andrei Balan & Orchestra!