Reflectari la final de an

Cu bune, cu rele, a mai trecut un an, iar acum nu este rost decat de reflectări asupra anului ce-a trecut și planuri pentru cel ce se va instala curând. Pentru mine a fost un an plin de momente frumoase, de evenimente reușite, de bucurii trăite alături de familia mea și de formația de nuntă din Iași. Un an în care am muncit și m-am bucurat de talentul ce mi-a fost dat de Dumnezeu. Bucuria de a cânta și entuzismul m-au însoțit de-a lungul acestui an la fiecare eveniment și la fiecare reprezentație și sper să vă bucur tot mai mult cu trilurile vocii mele.

Dacă prima jumătate a anului a fost dedicată proiectelor personale, începând cu luna mai am interacționat cu oameni frumoși grație evenimentelor la care am fost invitat, fie că este vorba de nunti in Iasi și prin țară sau petreceri de botez. Am cântat alături de formația mea la zeci de evenimente și am adus, sperăm noi, bucurie și încântare în inimile întregii noastre audiențe. Ne-am implicat în nenumărate proiecte și, prin muncă și dedicare, am devenit una dintre cele mai cunoscute formații de nunta din Iași. Iar pe această cale mulțumim tuturor celor care au fost alături de noi, au ascultat cântecele noastre și ne-au recomandat cunoscuților.

Ne dorim să avem putere de muncă, să evoluăm și să ducem mai departe tradiția și cântecele populare cât mai departe. Îmi doresc să ne auzim cu bine și în 2017 și să aveți parte de multe bucurii, sănătatea și pace! La mulți ani!