Formatia de nunta ce starneste pofta de dans

Muzica live ajuta la crearea unei atmosfere placute si faciliteaza petrecerea si cheful de distractie pentru majoritatea oamenilor. La nunta ne dorim din tot sufletul ca invitatii nostri sa se distreze de minune, de aceea muzica reprezinta factorul de succes. Cine asigura coloana sonora a nuntii tale? Daca nu te-ai hotarat deja, sper ca experienta mea sa iti vina in ajutor.

Cerintele sunt variate intotdeauna, atat ale invitatilor, cat si ale mirilor. Majoritatea formatiilor de nunta din Iasi sunt de obicei deschise in ceea ce priveste repertoriul, melodiile din momentele cheie, iar cateodata sunt dispuse sa incerce melodii noi. Nu trebuie sa iti fie rusine ca ceri ceea ce vrei, pana la urma muzica nuntii tale trebuie sa reflecte putin din personalitatea ta si a partenerului/partenerei!

Este important sa incepi planificarea din timp, deoarece o formatie de evenimente cu muzicienii talentati este contractata din timp, uneori chiar cu un an in avans. Cu siguranta iti doresti cea mai buna si experimentata formatie de nunta din Iasi. Incepe negocierea prin verificarea disponibilitatii acestora in data stabilita pentru nunta. Iti recomand sa bati palma cu aproximativ 3-4 luni inainte de nunta.

Pentru ca muzica este de obicei cheia succesului unei nunti, nu uita sa asculti inregistrari cu muzica live, sau chiar sa ii vezi cantand live pe cei pe care te gandesti sa ii angajezi. Cei mai multi dintre acestia au deja un portofoliu pe care il vor pune la dispozitia ta pentru a te ajuta sa te decizi.

I-ai vazut, i-ai auzit, iti plac si sunt disponibili. Totul este perfect, dar abia de aici incolo incepe partea grea. Va trebui sa cadeti de comun acord asupra tipului de muzica pe care il vor interpreta, a melodiilor din playlist, a duratei sectiunilor muzicale, a pauzelor si a momentelor speciale. Impreuna cu trupa va trebui sa incropiti un desfasurator detaliat al momentelor nuntii pentru a fi siguri ca nu uitati nimic. Nu te speria! Suna mai greu decat este de fapt. O formatie de nunta din Iasi are deja experienta catorva evenimente de acest gen, iar sfaturile lor va vor fi de mare folos.

Asta-i tot!

Succes in organizarea evenimentului!