Formatia de nunta ce starneste pofta de dans

O formatie de nunta este secretul unui eveniment de succes. Nunta este un motiv de sarbatoare, momentul incununarii iubirii dintre doi oameni si inceputul unei frumoase calatorii in doi. Muzica ce insoteste acest eveniment trebuie sa transpuna emotiile si sentimentele mirilor si sa starnească distracția în inimile invitaților. Dar pentru a avea o petrecere reusita este bine sa alegi impreuna cu formatia de nunta un playlist care sa cuprinda diferite melodii, atat de muzica usoara cat si de muzica populara.

Acest eveniment aduna invitati de toate varstele, ceea ce inseamna ca muzica trebuie sa fie pe placul tuturor si sa ii ridice pe toti la dans. Persoanele in varsta prefera de obicei muzica populara, muzica clasica sau muzica anilor `70, `80 sau `90, in timp ce tinerilor muzica straina, pop sau romaneasca le starneste pofta de dans. Daca lista de invitati cuprinde preponderent tineri, un playlist cu melodii in voga va intretine atmosfera in momentele dinamice ale serii. Pentru momentele de respiro si pauzele in care se servesc antreurile si felurile principale de mancare, o muzica ambientala va fi mai mult decat potrivita. Nu ii uita nici pe cei mai in varsta si selecteaza cantece si romante din anii tineretii lor, dar si cantece celebre din folclor.

Atunci cand selectezi muzica pentru nunta, trebuie sa tii cont de momentele cheie ale serii. Pentru receptia invitatilor, muzica ambientala faciliteaza discutiile introductive si conduce invitatii intr-o atmosfera distinsa, iar antreurile se servesc cel mai bine pe o muzica instrumentala. Valsul miresei este momentul special care deschide dansul si ii pofteste pe toti la dans. Pentru acest moment puteti alege dintr-un playlist nelimitat de melodii romantice, atat romanesti cat si straine, care sa transmita cel mai bine sentimentele si emotiile unui astfel de moment.

Andrei Balan&Orchestra este una dintre cele mai iubite si apreciate formatii de nunta din Iasi cu ajutorul careia momentele speciale din viata voastra vor rasuna in acorduri armonioase. Alegem impreuna cele mai frumoase melodii pentru nunta si creeam o atmosfera de petrecere incendiara.