Timp pentru suflet

De multe ori traim intr-o continua agitatie. Dorim sa ajungem persoane de succes, care nu au grija zilei de maine, insa uitam sa avem grija de sufletul nostru, sa facem lucruri frumoase, ce ne aduc fericire. Astfel, ajungem sa nu ne acordam timp pentru suflet, pentru a deveni mai buni, mai fericiti, mai lipsiti de griji.

Cele mai frumoase momente din viata nu au fost cele in care am devenit celebru sau in care am castigat o suma mare de bani, ci lucrurile simple precum zambetul sotiei mele sau ganguritul baietelului meu. Imi amintesc cu drag de lucrurile ce imi aduceau fericire cand eram copil. Acestea nu s-au schimbat foarte mult. Revederea bunicilor plini de voiosie, poalele-n brau ale mamei sau mirosul de lemne din soba sunt unele dintre cele mai pretioase momente pe care le caut cu drag de fiecare data cand simt nevoia sa acord ceva timp sufletului meu.

Timpul pentru sufletul tau este unul dintre cele mai frumoase lucruri pe care ti le poti darui. Ai grija de tine, de lucrurile ce iti aduc placere si nu te neglija niciodata in cautarea succesului. Reamintese-ti de copilarie si de placerile acesteia, de inghetata ce iti racorea verile, de zambetul prietenei din liceu, de primul sarut sau de prima excursie. Aduna-i pe cei dragi si petreceti clipe minunate impreuna sau relaxeaza-te cu ajutorul unei pasiuni. Mereu trebuie sa ne amintim de sufletul nostru, sa ii dedicam timp si bucurii. Un suflet fericit creeaza o viata fericita alaturi de persoanele dragi! Andrei Balan & Orchestra te indeamna sa iti rezervi timp pentru a deveni fericit!