flori-de-primavara-02Inca din copilarie am privit luna aprilie ca pe o luna a sperantei, a renasterii. Fiind influentat si de faptul ca Pastele se sarbatoreste de multe ori in luna aprilie, am considerat ca aceasta luna este perfecta pentru a readuce bunatatea in viata ta, pentru a renaste si a deveni mai bun, mai milostiv cu cei din jur.

Natura revine la viata, copacii se bucura de un festival al culorilor cand infloresc, iar mireasma florilor te imbie sa faci gesturi simple, ce aduc atata fericire. E luna in care iti doresti sa sarbatoresti acest frumos spectacol ce se oglindeste in ochii tai, luna in care deja incepi sa iti planuiesti escapadele in natura, in care inveti sa iubesti din nou, in care speri si visezi, in care devii mai bun cu tine si cu ceilalti.

Odata cu natura, renastem si noi.  Avem nevoie de acest miracol sun ochii nostri pentru a ne da incredere ca vom reusi sa facem acelasi lucru de cate ori este necesar. De aceea suntem martorii celui mai frumos spectacol in fiecare primavara. Observam ca este posibil, ca nimic nu ne impiedica sa devenim mai buni, sa avem un suflet mai frumos.

Recunosc ca in aprilie si eu fac schimbari, si eu renasc, si eu invat sa iubesc mai puternic, sa cred mai tare in visul meu, sa fiu mai bun. Schimbarile sunt bine-venite, mai ales cand devenim oameni mai buni. Fa o schimbare in luna aprilie , o schimbare ce iti va aduce liniste in suflet si soare in priviri. Andrei Balan & Orchestra, formatie de nunta din Iasi, iti propune sa iti colorezi sufletul in cele mai pure nuante in aceasta primavara.

Muzica de nunta, metoda de cunoastere a oamenilor

Muzica de nunta si atmosfera evenimentului

Muzica pentru nunti si muzica pentru muzica

Ce formație se potrivește la nunta ta?

Despre comunicarea cu formatia de nunta

Care este muzica de nunta ce prinde la toata lumea?