Viata are nevoie de o coloana sonora.

Fiecare moment al vieții tale, literalmente, fiecare secundă, este o emoție, atinge o coardă lăuntrică numai a ta. Din acest punct de vedere, viața ta se constituie dintr-un lung șir de note muzicale, alternate; înalte, joase, medii, pauze. Viața ta este un cântec. Cu cât o melodie este mai apropiată de acest ritm unic al tău, cu atât mai mult îți va plăcea. Căutarea veșniică a muzicianului urmărește acea linie melodică desăvârșită care să se suprapună peste a ta, completând-o și amplificând-o, scopul final fiind plăcerea absolută pe care arta o poate oferi spiritului omenesc.

De aceea, fiecare bucată de muzică este unică. Sunt sute de genuri, mii de subgenuri, o infinitate de cântece compuse și necompuse încă, fiecare dintre ele având potențialul de a-ți deveni coloană sonoră sau măcar de a face parte din aceasta. Este o mare provocare pentru un cântăreț să ajungă autorul acelei piese muzicale care să te însoțească o viață întreagă, dar reușita unui asemenea demers artistic aduce o plăcere de nedescris; o plăcere similară cu cea pe care o simte omul care și-a găsit cântecul perfect. Se vede în ochii tăi și-n mișcările tale faptul că muzica te-a atins așa cum ți-ai dorit. Asta este răsplata menestrelului tău!

Cum ajungi la asemenea performanță? Fiind într-o continuă căutare și într-o continuă luptă mai ales cu tine însuți. Nu contează ce cântă alții, important este ca tu, ca artist, să ai propria ta viziune și propriul tău stil. Câtă vreme nu te lași descurajat de propriile greșeli, care sunt inevitabile, ca-n orice alt domeniu, munca ta va deveni tot mai apreciată, pentru că și rezultatele vor fi tot mai bune. A face muzică este mai mult decât un act artistic. Este un act de curaj, care își primește răsplata pe măsura amplitudinii sale. La sfârșit, dacă fie și un om spune că muzica ta este coloana sonoră a vieții lui, poți spune că ești un artist împlinit.