"Auzi, mandro, ceasul bate", un succes cu rasunet

Lansarea videoclipului “Auzi, mandro, ceasul bate” s-a bucurat de un succes rasunator inca de la lansare, presa ieseana elogiind melodia. Melodia “Auzi, mandro, ceasul bate” face parte din albumul “De la Iasi la Chisinau”, fiind realizata sub indrumarea maestrului Ion Dascal, autorul liniei melodice si a orchestratiei. Videoclipul melodiei a fost filmat in satul meu natal, in Brosteni, la inceputul lunii august, iar atmosfera a fost fascinanta. Am avut alaturi oameni minunati, de la echipa de filmare formata din regizor si scenaristi pana la echipa de actori care au dat viata personajelor din videoclip. Filmarea a durat aproximativ 48 de ore, insa in tot acest timp m-am simtit foarte bine iar buna dispozitie si pofta de cantare a plutit in aer.

Melodia spune povestea de dragoste dintre doi tineri si surprinde viata satului de altadata si farmecul ei. Verdele crud al naturii intregeste atmosfera, iar peisajul prinde culoare datorita motivelor traditionale. Pentru acest videoclip, fiecare dintre noi am scos din lada cu bogatii costumele populare ce spun povestea trecutului si poarta amintirea stramosilor. Ma bucur nespus ca melodia a ajuns la sufletele oamenilor si ca inca o data am reusit sa imi incant fanii cu trilurile vocii mele. Sper ca bucuria cu care dau glas fiecarei melodii sa fie transmisa mai departe si sa faca inimile ce ma asculta sa tresara.

Alaturi de formatia de nunta din Iasi, Andrei Balan&Orchestra, incerc sa dau viata fiecarui eveniment, iar momentele speciale si emotiile sa prinda viata cu note muzicale armonioase. Promitem evenimente de exceptie de fiecare data si un spectacol care sa ramana o amintire frumoasa. Multumesc tuturor celor care au fost alaturi de mine in realizarea acestui videoclip si tuturor celor care gasesc in cantecele mele un motiv sa zambeasca! Multumesc, de asemenea, BZI si Cronica de Iasi.