Andrei Balan & Orchestra, formatia de nunta din Iasi ce stie sa surprinda

Beethoven spune că „muzica trebuie să fie scânteia ce aprinde focul în sufletul omenesc, că este mediatorul dintre viața spirituală și cea trupească”. Muzica este cea care liniștește, care aduce echilibrul în toate și condimentează cele mai importante momente.

Alături de formația mea de nuntă din Iași, am cântat la zeci de evenimente si am participat la nunți din toată Moldova. Fiecare eveniment este unic, iar noi suntem formație de nuntă din Iasi ce stie să se plieze pe cerințele mirilor și să aducă un plus de originalitate oricărui eveniment, fie că este vorba de o nuntă în Iași sau o petrecere de botez. De fiecare dată, încercăm să creăm o atmosferă pentru ca evenimentele să devină amintiri pentru totdeauna, iar invitații să răspândească vestea unui eveniment de succes. Distracția este asigurată nu doar de repertoriul bogat al formației, ce cuprinde atât cântece populare specifice nunților, melodii de muzică ușoară, dar și melodii străine. În general, muzică și distracție pentru toate gusturile și pentru toate categoriile de vârstă. Distracția nu poate fi completă fără surprize pe parcursul evenimentului și, mai ales, fără dedicații pentru protagoniștii serii.

Ceea ce ne diferențiază, poate, de alte formații de nunta din Iasi este plăcerea și devotamentul pe care îl acordam fiecărui eveniment. Andrei Balan&Orchestra este formată din tineri pasionați de ceea ce fac, care trasformă fiecare notă în triluri de bucurie, care știu cum să aducă fericirea în sufletele mirilor și distracția printre invitați. La orice eveniment, se remarcă bucuria cu care cântăm și atenția pe care o acordăm momentelor importante ale serii. Iubim ceea ce facem, iar acest lucru ne recomandă ca fiind formatia de nunta din Iasi ce stie să suprindă prin acorduri vocale și instrumentale.

Îți dorești o formatie de nunta din Iași profesionistă, care să aducă un plus de originalitate evenimntului tău? Suntem aici! Și îți stăm alături în organizarea și planificare nuntii pentru ca totul să iasă așa cum ați visat dintotdeauna.