balan4În zilele de astăzi, alegerea unei formații de nuntă a devenit o adevărată provocare, în primul rând pentru că trebuie să te hotărâști cu mult timp înaintea evenimentelui asupra formației și, în al doilea rând, e dificil să alegi formația de nuntă din Iași care să se plieze perfect cu evenimentul tău.
De ce ar trebui să alegi formația din Iasi Andrei Balan&Orchestra? În următoarele rânduri îți voi oferi câteva motive pentru care noi credem că putem face față oricărei provocări:
1. Suntem o formație de nuntă cu o vastă experiență. Atât eu, ca solist vocal, cât și instrumentiștii formației, am adunat în toți acești ani de activitate pe piața muzicală o experiență bogată. Repertoriul nostru este unul extrem de variat, cu cântece tradiționale și coveruri ale unor melodii de succes. Mai mult decât atât, am bucurat audiența la zeci de evenimente din Iasi si din țară și am primit feedback pozitiv de la fiecare eveniment, fie că a fost vorba de nuntă, botez sau petreceri private.
2. Nimic nu se compară cu bucuria de a cânta. De fiecare dată când ajungem în fața oamenilor, ne place să transmitem bucuria noastră și să simțim energia pozitivă pe care ei ne-o transmit. Plăcerea cu care cântăm se transmite cu fiecare notă și cu fiecare vers și încercăm să dăm totul pentru a junge la inimile oamenilor. Mirii își doresc o nuntă de neuitat, iar noi la rândul nostru ne dorim ca invitații să aibă parte de o petrecere de pomină, să danseze și să se simtă bine.
3. Punem la dispoziție un echipament profesional. Dispunem de un sistem de sunet dintre cele mai performante, RCF Line Array, schelă de lumini și efecte speciale. În plus, voi coordona personal echipa tehnică și mă voi asigura că totul decurge perfect.
Andrei Balan&Orchestra este o formație de nuntă din Iasi care stie să se ridice la înălțimea așteptărilor tale și va aduce și mai multă bucurie în sufletele invitaților tăi.

Comments.

Currently there are no comments related to this article. You have a special honor to be the first commenter. Thanks!

Leave a Reply.

* Your email address will not be published.

Muzica de nunta, metoda de cunoastere a oamenilor

Muzica de nunta si atmosfera evenimentului

Muzica pentru nunti si muzica pentru muzica

Ce formație se potrivește la nunta ta?

Despre comunicarea cu formatia de nunta

Care este muzica de nunta ce prinde la toata lumea?